Történetem

A digitális grafikai tervezés számomra a kilencvenes évek végén kezdődött, mondhatni a számítástechnika hajnalán. Az első színes monitoron, valamint egy mátrix nyomtatóval kezdtem akkoriban, ami nem volt túl egyszerű, engem mégis teljesen elvarázsolt. Mire a középiskolába értem, már sok mindent értettem, azonban az elméletnél a gyakorlat jobban érdekelt. Színelmélet, pigmentek, kémiai kötések? Érdekes dolgok ezek, de engem az foglalkoztatott, hogy mindezekből mi az ami használható. Alkotni szerettem... elmélyülni és megoldásokat találni lehetetlen ötleteimre.

Az elmúlt két évtizedben dolgoztam reklámügynökségnél, kreatív stúdióban és nyomdai kivitelező cégeknél. Alkalmazottként voltam grafikus, kiadványszerkesztő, kreatív vezető, nyomdai operátor és nyomdavezető.

Dolgoztam kis cégnél beosztottként és multinál középvezetőként egyaránt. A legfontosabb dolgokat - mind szakmailag, mind emberileg - ezekben az években tanultam meg. Mindezeknek köszönhetően a tervezéstől a kivitelezés utolsó fázisáig átlátom a folyamatokat és a lehetőségeket. Ismerem a jelenleg elérhető technológiákat, nyomdai eljárásokat és folyamatosan fejlesztem magam.

Vállalkozóként tudom milyen fontos a megjelenés, hisz az emberek elsősorban külsőre ítélnek. Ezért nem mindegy, hogy a grafikai feladatokat kire bízzuk.

Ma már bárki képes összekattintani grafikákat, mert erre számtalan eszköz könnyen elérhető. Azt viszont, hogy mitől lesz esztétikus, kivitelezhető és eredményes valami, azt már csak kevesen tudják.

Termékek, amiknek elkészítésében a legtöbb tapasztalatom van:

Prospektus, brossúra, könyv, étlap, itallap, névjegykártya, meghívó, belépő, szórólap, plakát, óriásplakát, molinó, reklámtábla, reklámajándék, üzletdekoráció, falmatrica, autómatrica, póló, weboldal, közösségi média arculat.

Zentai Rudolf

Elsősorban a kis-, és középvállalkozások vizuális megjelenésében tudok segíteni.

Marketing ötletekkel és azok grafikai kidolgozásával, valamint a kivitelezés teljeskörű ügyintézésével, legyen szó nyomdai termékről, online megjelenésről vagy dekorációról.

Ha felkeltettem érdeklődésed, keress fel és dolgozzunk együtt!

Üzenet küldés

Ha szeretnél együtt dolgozni velem, vedd fel velem a kapcsolatot!


Elérhetőségek