Rólam

Zentai Rudolf

Az emberek főleg külsőre ítélnek, ezért nem mindegy mit látnak egy cégről, annak termékeiről vagy szolgáltatásairól.

Történetem:

A digitális grafikai tervezéssel a kilencvenes években kezdtem kísérletezni, - miután ceruzával, filccel vagy ami gyermekként a kezembe akadt, szinte mindent kidekoráltam a környezetemben. Az első színes CGA monitoron, valamint egy mátrix nyomtatón kezdődött minden. tovább

Amikor csak tehettem a számítógéppel foglalkoztam, így sokáig a kézi rajzolás a háttérbe szorult és az érdekelt, mi minden lehetséges ezekkel az eszközökkel. A mai napig emlékszem, hogyan próbáltam ezzel a kezdetleges nyomtatóval szürkeárnyalatos színátmenetet létrehozni a pontok sűrűségének megváltoztatásával. Emiatt mire a középiskolába értem, már sok mindent értettem. Ekkor már elkezdtem barátoknak, ismerősöknek grafikákat alkotni, aminek sikereit a kötelező sorkatonai szolgálat tört meg. A leszerelésem után mielőbb dolgozni szerettem volna, így elhelyezkedtem az akkori egyetlen hazai gyors fénymásoló szalonban, ahol operátor, majd kiadványszerkesztőként dolgoztam, innen pedig már felfelé ívelt a karrierem. A munka mellett célzottan képeztem magam tovább, magán úton vagy céges képzések által.

Az elmúlt két évtizedben dolgoztam lemezkiadónál, kreatív stúdióban és nyomdai kivitelező cégeknél. Alkalmazottként voltam grafikus, kreatív vezető, nyomdai operátor és nyomdavezető. Voltam kis cégnél beosztott és multinál középvezetőként egyaránt. A legfontosabb dolgokat - mind szakmailag, mind emberileg - ezekben az években tanultam meg. Mindezeknek köszönhetően a tervezéstől a kivitelezés utolsó fázisáig átlátom a folyamatokat és a lehetőségeket. Ismerem a jelenleg elérhető technológiákat, nyomdai eljárásokat és folyamatosan fejlesztem magam.

Aminek elkészítésében a legtöbb tapasztalatom van:

Prospektus, brosúra, könyv, étlap, itallap, logó, névjegykártya, meghívó, belépő, szórólap, plakát, óriásplakát, molinó, reklámtábla, reklámajándék, üzletdekoráció, falmatrica, autómatrica, póló, weboldal, közösségi média arculat.

Amiért szeretnek velem dolgozni:

Szakértelem

Kiterjedt ismeretekkel rendelkezem a tervezés és kivitelezés világában egyaránt.

Támogatás

Segítséget nyújtok ötletekkel és a megvalósítás teljes folyamatában.

Pontosság

Precízen és figyelmesen dolgozok, betartva a vállalt határidőket.

Ha felkeltettem érdeklődésed, keress fel és dolgozzunk együtt!

kapcsolatfelvétel