Reiki

Visszajelzések

"Amikor Zentai Rudolfhoz eljutottam, elkeseredett voltam a hosszú időn át fennálló testi-lelki panaszaim miatt. Panaszaim a depresszió és az IBS (irritábilis bél szindróma), mely jelentősen korlátozta az életemet és eddig nem sikerült e problémákat megoldanom, letennem. Próbálkoztam a hagyományos orvoslással és spirituális gyógyításokkal, technikákkal is, átmeneti javulás volt, de a várt áttörés nem történt meg.

Most azonban IGEN, az áttörés megtörtént.

Rudolf már az első alkalommal rávilágított problémáim gyökérokára, a felismerés mint egy függöny hullott le szemem elől, ezáltal tudatosan tudok figyelni magamra. Meglepően erős energiával kezel, a „nem kívánatos működést” kiváltó mentális programokat és érzelmi blokkokat a kezeléssel oldja. A testi-lelki változást azonnal éreztem. Szóbeli támogatást adott a „hogyan tovább másképpen” kérdésre s személyre szabott meditációs technika gyakorlást ajánlott. Rudolf kezelése teljes körű, átfogó, s Őt halk szavú, figyelmes, alázatos gyógyítóként ismertem meg.

Kedves Rudolf! Munkád Áldás a hozzád fordulóknak!

Köszönöm!"
F. Marianna


Reflux
"Az orvos savlekötőt írt föl, javasolta, hogy fejnél emeljem meg az ágy lábát és tanuljak meg vele együtt élni. A kezelésekre elmúlt a refluxom.

Elmúlt egy kezelés alkalmával a légúti fertőzés.
A torkom, a fülem, a mellkasom, a hátam, már több mint egy hete tartottak a tüneteim, amikor eljutottam hozzá. A kezelés után, míg lesétáltam a Nyugati pályaudvarig, köhögtem, tüsszögtem, folyamatosan az orrom fújtam és mire a vonathoz értem, minden bajom elmúlt. Nem tudom, mit látott és oldott kezelés közben de azóta nem volt meghüléses tünetem. Ezen kívül jó ideje úgy fulladtam a legkisebb terheléstől is, mint akinek hiányzik a fél tüdeje, azóta nem fulladok.

Önbizalom hiány
Félelem a férfiaktól, érintéstől, szexuálisan abberált férfiakat vonzottam. Rengeteg blokkoldás hatására mosolygóvá vált a tekintetetem és felfedeztem az élet szépségét.

Köszönöm!"
Cs.Tünde


"Az egészség az egészséges gondolkodásban gyökerezik. Rudolfnak ezt nem kell magyarázni, lényében van már ki tudja mi óta, talán mondhatjuk azt, hogy ő az, ki sosem feledte ezt a gyermeki tudást, és itt most ne az oktalan, esetlen kisgyerekre tessék gondolni, hanem a "gyerekre", aki még zsigerekből él "fölfelé", az Univerzum a karmestere. Ettől persze félreértés azt hinni, hogy báb lesz, nem, pont ellenkezőleg. Így képes igazán jó értelemben vett szelíd irányítóvá válni. Tudatosan élni, a karmikus célokat szem előtt tartva, nem csapongva az élet viharában.

Rudolf, mint gyógyító erre próbálja meg finoman orientálni az univerzum beteg gyermekét, ki elfeledte, milyen is egésznek lenni, fél-elem nélkül, a teljességet szem előtt tartva. Gyógyításai egyszersmind kitűnő arányérzékű iránymutatások, hol direkt szavakban, hol az öngyógyító folyamatokra/energiákra hatva, mikor mire van szükség. Ha úgy tetszik tánctanár, ki megtanítja a lépéseket ahhoz, hogy tudjunk őszintén táncolni az élet viharában. Ha úgy tetszik a kétértelmű görög jós, kinek segítő szavait az önismereten kell átszűrni, hogy eljussunk a teljes és helyes értelmezéshez. Hálás vagyok, hogy ismerhetem!"
S. Kinga (Prana-nadi mester)

bemutatkozás » bejelentkezés »