Bemutatkozás

Köszöntelek kedves látogató!

Tapasztalatom a segítség nyújtás területén és több mint kétezer kezelés azt a felismerést adta, hogy mindenki meg tud gyógyulni - legyen szó, testi vagy lelki problémáról - ha hajlandó változtatni életén. Saját magamon és klienseimen is észrevettem, hogy a betegségek javarésze - a mérgező élelmiszereken, környezeten és természetellenes életvitelen kívül - abból ered, hogy az ember elfeledi valódi Énjét. Nem figyelünk magunkra, egészségtelenül táplálkozunk, életvitelünk stresszes és gyakran olyan helyzetekben, kapcsolatokban vagyunk, amik elveszik életenergiánkat. Idővel mindezek pedig testi és lelki problémákhoz vezetnek.

Célom, hogy egészségesen, újra önmagad légy.

Hiszem, hogy a gyógyulás útjának több rétegűnek kell lennie. Szükség van a test megfelelő törődésére és a gondolataink, érzelmeink rendezésére egyaránt. Azt tapasztaltam ugyanis, hogy ezek együttesen eredményezik a leghatékonyabban a gyógyulás útját. A Reikit azért válaszottam – a számtalan alternatív gyógymód közül - mert ebben jelentős támogatást nyújt.

Zentai Rudolf

Miben tudom támogatni a gyógyulásod?

A tested egészséges energiaáramlását segítem helyreállítani, amire az eredeti Reiki módszerei rendkívül hatékonyak. Keleten több ezer éve tudják, illetve napjainkban nyugaton is kezdik újra felfedezni, hogy testünket egy energiahálózat alkotja. Amikor ebben az energiarendszerben – külső, vagy belső okokból - elakadások jönnek létre, a szervek nem kapnak megfelelő energiaellátást, az egyensúly felborul és az adott rész megbetegszik. A gyógymódnak a lényege, hogy eltávolít minden akadályt az energiarendszerből. A nagy mennyiségű energiabevitelnek köszönhetően a test regenerációja felgyorsul. Az elme békéssé válik, és a felgyülemlett érzelmi terheinktől is megszabadít.

Készen állsz a változásra?


A kezdetek...

Érdeklődésem az emberi lét kérdéseivel kapcsolatban gyermekkoromban kezdődött. A mai napig emlékszem azokra az éjszakákra, amikor a világító holdat kémlelve, az elmúlás gondolatával és az életünk értelmének kérdéseivel foglalkoztam.

“Ő az élő példa arra, hogy az életkor és egyes képességek kibontakozása között ma már nem lehet rendszereket kifeszíteni, hiszen amikor keze és tudata először megszólalt még alig volt kamasz.”

Első tanítóm az alternatív gyógymódok terén keresztanyám volt. Tőle kaptam 1999-ben Tradícionális Reiki beavatásomat. Meglehetősen könnyedén sajátítottam el a legkülönfélébb módszereket és további mestereimtől is négyszemközt tanulhattam. Barátaimon ezután eredményesen alkalmaztam kisebb betegségeknél a tanultakat, ami őszintén szólva gyakran engem is meglepett.

“Ha röviden kellene jellemeznem annyit írnék róla, hogy a Fénykezű. Mindez annyit jelent, hogy olyan energiákkal dolgozik, amelyek leírása külön cikket igényelne és olyan technikákat sajátít el – sokszor a „láthatatlan szent Térből", amelyet a jelenlegi alternatív gyógyászatban csak jóval idősebbek alkalmaznak.”

Az első fontos gyógyulás önmagammal kapcsolatos. Boka töréssel kerültem a baleseti osztályra, ami után magamba zárva kényszerültem otthon feküdni. Miután megbékéltem helyzetemmel, nap mint nap órák hosszat gyógyítottam magam. A kontroll vizsgálat kb. két hét múlva volt - a röntgen felvételek tanulsága szerint nyoma se volt törésnek. Az orvosok gyanakodtak a leletek elcserélésére, nem értették mi történt, és én se az igazat megvallva. Ezután komolyabban elkezdtem ezzel foglalkozni és éveken át kerestem válaszokat.

“Már egy új generációhoz tartozik. Olyan generációhoz, akit a világ ebben a fizikai mivoltában nem igazán köt le huzamosabb ideig. Tudata más dimenzióban érzi otthon magát, s ez adja földi feladatainak nagyobb részét, amit emberként tanul.”

A Reiki ösvényén 2007-ben megkaptam a mesteri fokozatot. Ez azonban újabb fordulópont volt nálam. Csalódott voltam és bár nem tudtam megmagyarázni miért és mi az de valami nagyon hiányzott, így keresni kezdtem. Megismertem a japán kultúrát, a zen buddhizmust, valamint számos más keleti filozófiát és gyógymódot. Hazánkban felkerestem az elérhető Reiki vonalakat. Tanultam az Usui Reiki Ryoho, Usui Shiki Ryoho, R.A.I. Reiki és az Usui Szellemi Iskola közösségeiben.


Kapcsolatom a Japán Reikivel

Hosszú időn át gyakoroltam a zent, rendszeresen Reikiztem magam és kutattam a Reiki gyökereit. Végül egy váratlan helyzetben megismertem egy tanítót, aki kint járt japánban. Általa hallottam egy idős japán Nőről, aki alig egy évtizede halt meg és Usui sensei legfőbb tanítványától tanult. Ő átvészelte a háborút és hatvan éven át gyakorolva őrizte a tudást, amit fiára örökített át. Rajta keresztül a sors lehetőséget adott arra, hogy megismerjem a Jikiden Reikit és egy élő japán mestertől is beavatást kapjak. A mester rendkívüli egyszerűsége, kisugárzása és tudása teljesen megváltoztatta a Reikiről alkotott képemet. Volt valami megfoghatatlan, szavakon túli jelenléte, ami által megértettem a lényeget és a gyógymód filozófiáját.

Jikiden Reiki oklevél

Könnyedén elsajátítottam a tanultakat, mert ekkor már egy ideje gyakoroltam az elme kiüresítésének és koncentrációjának módszerét. Ismertem a chikungot - az energiák uralásának technikáit, valamint a keleti világnézet is közel állt hozzám. A kezeléseim hatékonysága ezután jelentősen megnőtt, az emberek meglepő visszajelzéseket adtak, sokszor szinte hihetetlen változásokkal és eredményekkel.

“Mindannyian hallottunk már olyan emberekről, akik nagy hatékonysággal működnek ott, ahol a modern orvostudomány már nem elég. Ő is ilyen..."
(György Renáta, parapszichológus)

Jelenleg Budapesten rendelek a nyugati pályaudvarhoz közel, illetve vidéki útjaim során szolgálom az embereket kezelésekkel és a tudásom átadásával.

bejelentkezés »